Slide background
Nieuwsbrief
Meldt u hier aan voor onze nieuwsbrief, en mis niks van onze nieuwste producten!


Selecteer hieronder de frequentie van onze mailing

Lumen XL, de groothandel in LED verlichting

LumenXL is een gerenommeerde groothandel in kwalitatief hoogwaardige LED verlichtingsproducten in Europa.

Door haar focus op LED verlichting en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding wordt LumenXL gezien als een van de partijen die de toegankelijkheid van LED voor het grotere publiek een flinke impuls heeft gegeven.

Sinds 2009 koopt LumenXL LED verlichting uit China en (Oost) Europa en worden deze producten gedistribueerd vanuit het magazijn in Rotterdam naar klanten in voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. LumenXL is het merk van de verlichtingstak van Orange Technology Group.

Producten worden volgens moderne technieken geproduceerd en beschikken over een getoetste productkwaliteit. Grote inkoopaantallen maken het mogelijk om samenwerkingen aan te gaan met kwaliteitsfabrieken die ook produceren voor bekende Westerse verlichtingsmerken als Osram, Philips en Sylvania.

Klanten van LumenXL zijn voornamelijk groothandels, installateurs en retailers in Europa. Zij zijn gespecialiseerd in de verkoop en lokale distributie naar eindgebruikers. LumenXL is hun toevertrouwde leverancier vanwege haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

LumenXL kan met lage marges werken door haar lage overhead vanwege efficiëntie in inkoop, verkoop en behaalde schaalvoordelen. Hierdoor kunnen klanten de producten tegen competitieve prijzen doorverkopen aan eindgebruikers. In samenwerking met vaste klanten is het assortiment van LumenXL continu in ontwikkeling.

 Specialist in LED

  Kwaliteit op 1

  Zeer scherp geprijsd

  7 dagen bereikbaar

Contact per tel+email

Voorraad in Rotterdam

Snelle levering

Heeft u een vraag?

Vul hier uw naam, telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op: